Kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar

De sfeervolle ingerichte groepsruimte, de veilige buitentuin, de uitstapjes naar de kalfjes, de professionele en gediplomeerde begeleiding, zijn allen aspecten die zorgen voor een bijzondere opvang van uw kind op maat.

Eten/ slapen

Op regelmatig terugkerende tijden wordt er gezamenlijk fruit gegeten, gedronken en de maaltijd genuttigd. De kinderen kunnen in hun eigen regelmaat slapen in de aparte slaapkamers. Daarbij is er de mogelijkheid om buiten te slapen in de buitenbedjes. Heerlijk naar de vogeltjes of wiegende takken kijken en rustig in slaap vallen. 

Activiteiten

De activiteiten die Kinderopvang Tierelier aanbiedt, zijn divers. Dit variëert van gezellig samen op de bank een prentenboek lezen, knutselen, snoezelen in de snoezelruimte, samen handdoeken vouwen, een puzzel maken, tot het naar buiten gaan. Het omheinde speelterrein van de kinderopvang is een plek waar uw kind op een veilige wijze buiten kan zijn. Ontdekken, bezig zijn met de elementen van de natuur: water, zand en lucht. Maar ook met hooi, maïs en stro.

Buitenterrein

Zowel de natuur, het buiten zijn, als ook de seizoenen, zijn elementen die geregeld terug keren in de activiteiten van Kinderopvang Tierelier.

Uitleven op de traptractor, kleine dieren bekijken, ruiken en wellicht aaien. In de moestuin aardbeien zien groeien en opeten. In overleg met de boer kunnen de stallen met kalfjes en koeien worden bezocht. En vooral de dieren aaien en volop knuffelen! In de buggy of kinderwagen kunnen baby's naar de kalfjes. Zo worden ze al jong betrokken bij het buitenleven op de boerderij.