Veilig Honk

Gemeente Oisterwijk is in samenwerking met de politie het project Veilig Honk gestart. Veilig Honk is een project waarbij scholieren/ fietsers een veilige pleisterplaats geboden wordt langs de gangbare fietsroutes. Op dit adres kan gerust aangeklopt worden voor hulp bij bijvoorbeeld pech met de fiets, een ongelukje of problemen met anderen langs de route. 

       

Nieuws

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van nieuwtjes bij Kinderopvang Tierelier. Informatiebijeenkomsten zullen op deze pagina worden vermeld. 

Kijk op onze Facebook pagina voor nieuwtjes en foto's

Samenwerkingsproject Pannenschuur

Samen met de leden van de stuurgroep, het bestuur, de oudercommissie en de medezeggenschapsraad is de intentieformulering voor het samenwerkingsproject opgesteld. Dit document omschrijft kort de aanleiding, de intentie en een aantal uitgangspunten van de samenwerking.

Op maandag 10 juli 2017 hebben alle leden van de stuurgroep en het bestuur met trots de intentieformulering ondertekend. Met uitzicht op een gezamenlijke gedragen visie en een mooie en krachtige samenwerking!

Jan, Ingrid en Mariëtte

Snuffeldagen BSO en Peutergroep

Benieuwd naar onze BSO en flexibele peutergroep? Dan kan uw kind een dagdeel gratis komen snuffelen.

Aanmelden
Aanmelden kan door dit formulier, volledig ingevuld, te zenden naar administratie@kinderopvangtierelier.nl U kunt op het formulier de gewenste dag aangeven. Aanmelding graag 2 weken voor de gewenste dag.

 

 

Sfeerimpressie jaarlijkse ouderavond 2-11-2016

  

  

 

Peuteropvang op woensdag

Vanaf 1 november 2016 bieden we ook peuteropvang op woensdag aan.

 

Aantal artikelen over agrarische kinderopvang waar we aan mee hebben gewerkt

Kinderopvang en zorg, aansluiten op onderwijs

Kenmerkende aspecten agrarische kinderopvang

Agrarische kinderopvang en zorg, aansluiten op onderwijs

 

Voorleesweken

Boer Jan leest voor, in de stal, in het hooi. De kindjes luisterden aandachtig naar het boek: "Over de mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept." Voor meer foto's klik hier

     


BSO pompoensoep maken

Blote voetenpad

Tijdens ons personeelsfeest op 17 mei 2015 hebben we samen een mooi blote voetenpad aangelegd. Verschillende materialen ervaren door te zien en ruiken en voelen met je voeten! 

Teken

-        Omdat het vroeg voorjaar is, zijn er al teken aanwezig. De kinderen spelen veel buiten daarom is het advies om ze te controleren/ checken op teken.  Klik voor meer info

Pannenkoeken bakken

Buiten op open vuur pannenkoeken gebakken. Wat een feest!